Ostatnio szukając informacji o Grecji trafiłam na wspaniały przepis, który musiałam wypróbować.
A teraz przekazuje go Wam :) Bo jest naprawdę tego godny.
Przepis na to wspaniałe danie znajdziecie TU. Ja jedynie zamiast sosu tabasco dałam papryczkę chili.
Zapiekanka z bakłażanów pod jogurtową kołderką
Pycha!
Lubicie bakłażany?
Nigdy nie jadłam bakłażana ;) aż jestem ciekawa smaku :)
OdpowiedzUsuńmniamci:)
OdpowiedzUsuńpysznie wygląda.
OdpowiedzUsuńsmakowicie to wygląda :)
OdpowiedzUsuńwygląda znakomicie i tak smacznie! ;)
OdpowiedzUsuńobserwuje:)
wygląda pysznie, szczególnie ta kołderka :)
OdpowiedzUsuńWygląda wspaniale :)
OdpowiedzUsuńMniam, ale wspaniale musi smakować :D
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńWitaj, zostałaś nominowana przeze mnie do LIEBSTER BLOG AWARD. Tutaj są dla Ciebie pytania : http://smallredcherry.blogspot.com/2014/08/liebster-blog-award.html. Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńMusi wybitnie smakować;-)
OdpowiedzUsuńkurcze a ja nigdy nie jadłam bakłażana ; o
OdpowiedzUsuńWygląda mega smacznie! Uwielbiam grecką kuchnię, ale takiej zapiekaneczki nie miałam okazji spróbować.
OdpowiedzUsuńJa też uwielbiam :)
UsuńMmm, ależ pysznie wygląda! Ale teraz jestem na Diecie Przyspieszającej Metabolizm i nie mogę takich rzeczy jeść... ehh...
OdpowiedzUsuńojojoj! brzmi pyyysznie! UWIELBIAM BAKŁAŻANY! ostatnio wkrajałam ich sporą ilość do leczo, ale z chęcią wypróbuję Twój przepis!
OdpowiedzUsuńCoś na podobieństwo greckiej musaki ;)
OdpowiedzUsuńTak :) Tylko wierzch mniej kaloryczny :)
Usuń