niedziela, 24 sierpnia 2014

Zapiekanka z bakłażanów pod jogurtową kołderką

Ostatnio szukając informacji o Grecji trafiłam na wspaniały przepis, który musiałam wypróbować.

A teraz przekazuje go Wam :) Bo jest naprawdę tego godny.

Przepis na to wspaniałe danie znajdziecie TU. Ja jedynie zamiast sosu tabasco dałam papryczkę chili.

Zapiekanka z bakłażanów pod jogurtową kołderką




Pycha!
Lubicie bakłażany?

18 komentarzy:

  1. Nigdy nie jadłam bakłażana ;) aż jestem ciekawa smaku :)

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda znakomicie i tak smacznie! ;)
    obserwuje:)

    OdpowiedzUsuń
  3. wygląda pysznie, szczególnie ta kołderka :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Mniam, ale wspaniale musi smakować :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  6. Witaj, zostałaś nominowana przeze mnie do LIEBSTER BLOG AWARD. Tutaj są dla Ciebie pytania : http://smallredcherry.blogspot.com/2014/08/liebster-blog-award.html. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. kurcze a ja nigdy nie jadłam bakłażana ; o

    OdpowiedzUsuń
  8. Wygląda mega smacznie! Uwielbiam grecką kuchnię, ale takiej zapiekaneczki nie miałam okazji spróbować.

    OdpowiedzUsuń
  9. Mmm, ależ pysznie wygląda! Ale teraz jestem na Diecie Przyspieszającej Metabolizm i nie mogę takich rzeczy jeść... ehh...

    OdpowiedzUsuń
  10. ojojoj! brzmi pyyysznie! UWIELBIAM BAKŁAŻANY! ostatnio wkrajałam ich sporą ilość do leczo, ale z chęcią wypróbuję Twój przepis!

    OdpowiedzUsuń
  11. Coś na podobieństwo greckiej musaki ;)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...